Kloakseparering

Landets kommuner er i disse år ved at separere spilde- og regnvand. Mange grundejere vil i den forbindelse blive bedt om at separerer på egen grund, såfremt dette ikke allerede er løst.

UNDER BYEN ENTREPRISE har specialiseret sig i, at udføre kloaksepareringer for private kunder og som den første virksomhed i Danmark, har vi lanceret et helt nyt og spændende koncept, der har til hensigt, at effektivisere og nedsætte prisen på de mange kloaksepareringsopgaver, grundejere i landets kommune står overfor. Konceptet er dermed tiltænkt, som en hjælp til dig og de mange andre grundejere, som ufrivilligt påføres tunge omkostninger af kommunen.

SYNERGI SANERING kan reducere prisen på din kloaksepareringsopgave.

SYNERGI SANERING hedder konceptet, og kort fortalt handler det om, at udnytte den store fordel, der ligger i, at I er mange på vejen, der står overfor samme udfordring. Du modtager et selvstændigt tilbud, men vi løser projekterne på én gang. Når UNDER BYEN ENTREPRISE indgår aftale med flere grundejere på vejen, kan vi give nemlig lave en fordelagtig pris på opgaven, da vi opnår mulighed for:

  • At løse opgaven hurtigere, idet vi kan skabe synergieffekt opgaverne i mellem.
  • At lave bedre indkøbsaftaler med vores leverandører og andre underentreprenører.
  • At nedbringe brændstofforbrug og antallet af dyre transporter til og fra byggepladsen.

Kvalitet og sikkerhed

Da virksomheden har specialiseret sig i denne meget nicheprægede opgave, løses opgaven altid efter de samme fastlagte arbejdsrutiner. Det giver en øget sikkerhed for de, der færdes på byggepladsen under udførslen, og sikre, at vi afleverer projekterne i en højere kvalitet end vores konkurrenter.

 

Registrer dig på vores hjemmeside og find ud af om du berettiget til projekt støtte.

Vi håber, at ovenstående lyder interessant. Er du interesseret i at høre nærmere kan du enten tage kontakt til os på telefon nr.: 50 40 30 50 eller, du kan oprette en profil her på vores hjemmeside  i fanen Synergi Sanering.
Når du opretter en profil, vil du blive bedt om at indtaste dine kontaktoplysninger. Kontaktoplysningerne bruger vi til, at registrere hvilke husstande på vejen, der er interesseret i ordningen så vi kan samle flest muligt og leverer det bedste tilbud. Vi informerer dig løbende om status. Efter oprettelse får du adgang til en hel værktøjskasse af nyttige informationer:

  • En uddybende video om konceptet.
  • Overordnede informationer omkring hvorfor det er nødvendig at kloakseparere.
  • Link til de overordnede spildevandsplaner for Århus Kommune.
  • Link til oplysninger om muligheder for billig finansiering igennem kommunen til en lav rente.
  • Link til informationer omkring håndværkerfradrag for opgaven.
  • Link til tegningsarkiv hvor du blandt andet kan finde kloakplaner på dit eget hus.

Tilbudsproces – du kan altid takke nej efter tilmelding

Efter tilmelding aftales et mødetidspunkt for besigtigelse af opgaven med hver grundejer. Mødet bør prioriteres i det det giver os mulighed for at kunne udregne et mere præcist tilbud. Tilbuddet er uforpligtigende.

Se vores koncept video om kloakseparering.