Om os

Forside-billede-Martin

UNDER BYEN Entreprise er din professionelle og miljøbevidste entreprenør, som arbejder ud fra fra følgende kerneværdier:

  • Ærlighed og ansvarlighed
  • Håndværksmæssig kvalitet
  • Fair forretning

Firmaet er stiftet i 2014 af Bygningskonstruktør, Anlægsstruktør og Autoriseret Kloakmester Martin Hjort Pedersen, som siden 1996 har arbejdet i bygge og anlægs branchen. Først som udførende anlægsstruktør, senere som projektleder på anlægsentrepriser.

Som vort navn antyder arbejder UNDER BYEN ENTREPRISE med projekter i jorden og vi har dygtiggjort os i, at planlægge og gennemføre mindre og mellemstore anlægsprojekter til aftalt tid og pris. Vi arbejder for private kunder, erhvervsliv, forsikringsselskaber samt kommuner.

Vision

UNDER BYEN ENTREPRISE skal i 2025 udfører flest kloaksanerings opgaver på privat grund i Østjylland. Vi vil være Østjyllands foretrukne anlægsentreprenør forretning indenfor klimavenlige anlægsopgaver for private kunder. Dermed vil vi sikre et ihærdigt bidrag til regeringens gældende klimaplan. Vi skal endvidere kontinuerligt arbejde med, at øge og måle sikkerheden på og omkring vores byggepladser samt forbedre kvaliteten af vores arbejder.

Mission

Vores vision opnåes ved, at arbejde målrettet for at systematisere og industrialisere vores projekter. Vi sørger for, at alle processer er klart beskrevet og, at vores personale er uddannet og trænet i, at følge dem nøje. Således sikrer vi os mod fejl, der potientielt kan resultere i nedsat kvalitet og arbejdsulykker. Vi måler på sikkerhed og kvalitet, og afholder løbende møder med henblik på, at sikre implementering af forbedringsforslag og erfaring gjort på tidligere projekter. Vi holder os opdaterede omkring nye standarder, anlægsteknikker og produkter, og rådgiver vores kunder herom for således at medvirke til en forbedret pris eller øget bæredygtighed på vores projekter. Vi specialiserer os for, at øge sikkerhedsniveauet og kvaliteten på vores opgaver, men ligeledes for at kunne minimere vores maskinpark til få, men yderst velholdte og nye maskiner med markedets bedste ydeevne. Vi planlægger og koordinerer vores arbejdsopgaver fra start til slut for, at nedbringe vores samlede brændstof forbrug.

 

jord-og-anlaeg

Jord og anlæg

Terrænreguleringer, sandpuder, graveopgaver jordflytning og jordforureninger.

Læs mere

kloakering-og-klimatilpasning

Kloakering & klimatilpasning

Kloak separering, dræning, kloak renovering, TV inspektioner, højtvandslukke mm.

Læs mere

beton-og-stoebning

Beton & fundering

Fundamenter, Underjordiske bygværker, gulvkonstruktioner, tætning og isolering af kældervægge.

Læs mere

belaegning-og-overflader

Belægning & overflader

Indkørsel, parkering, støttemure & terrasser

Læs mere